TRABZON / VAKFIKEBİR - Atatürk Ortaokulu

ENJOY DISTANCE LEARNING FAREWELL WEBINAR

Okulumuzda ocak ayından beri yürütülmekte olan Enjoy Distance Learning adlı e-Twinning projemizin veda toplantısını gerçekleştirdik. Dört ay süren bu eğlenceli maratonda bir aile olduk ve çok güzel işler başardık. Projede yer alan Trabzon, İstanbul ve Portekiz takımlarındaki tüm öğrencilere ve koordinatör öğretmenlerimiz; Senem Seda DEMİRTAŞ, Kübra ODABAŞ KOLTUK, Nancy MOREIRA ve Jose Paulo COSTA ya özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen velilerimize de teşekkür ederiz.

We held a farewell meeting via Zoom for our Enjoy Distance Learning e-Twinning project, which has been running at our school since January. We became a family and did great things in this marathon. We would like to thank all students in the Trabzon, Istanbul and Portugal teams and our coordinator teachers; Senem Seda DEMİRTAŞ, Kübra ODABAŞ KOLTUK, Nancy MOREIRA and Jose Paulo COSTA for their effort. We would also like to thank our parents who always supported us and did not leave us alone in the process.

27-04-202127-04-2021

Yayın: 27.04.2021 - Güncelleme: 27.04.2021 10:16 - Görüntülenme: 340