TRABZON / VAKFIKEBİR - Atatürk Ortaokulu

Master of Science Experiment Adlı E- Twinning Projemiz başladı

Türkiye'den 10 farklı okulla birlilkte ortağı olduğumuz okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Adem ALBAYRAK  tarafından yürütülen E Twinning "Master of Science Experiment "adlı projemiz başlamıştır.  Proje süresince çalışacak olan öğrencilerimiz her ay belirlenen farklı temalar deney videoları hazırlayacaklar. Projemize katılacak olan yabancı ortaklarla birlikte projemiz Uluslararası bir boyuta taşınacaktır. Projemiz Aralık 2020 itibariyle başlamış ve Mayıs 2021 sonu itibariyle tamamlanmış olacaktır. Öğrencilerimiz farklı kültürden akranlarıyla "Bilimin Ortak Dilini" kullanarak bilimin doğasını keşfedecekler.

02-01-2021

Proje Hakkında

Hayat tecrübesine dayalı öğretim materyallerini kullanmak, öğrencilere ham bilgiler sunmaktadır. Bu bilgilere ulaşmanın en eğlenceli ve öğretici yöntemlerinden biri de deneylerle fen tecrübeleridir. Bu amaç doğrultusunda, paydaşlarımızla öğrencilerin hayat tecrübesine dayanarak, bilginin kendisine ulaşmasını sağlayacağız.10-14 yaş aralığında öğrenciler kendi düzeylerine uygun deney videoları hazırlayacaklar.
Yapılan videolarla "Sanal Deney Video Kitabımızı" olusturacagız.
Using teaching materials based on life experiments provides pure knowledge to students. One of the most entertaining and teaching methods of reaching this information is science experiences with experiments. In the line with this goal, we will ensure that information reaches itself , based on the life experiences of the students with our stakeholders.Students between the ages of 10-14 will prepare science videos suitable for their level.We will create our "Virtual Experiment Video Book" with the videos made.

- Kalıcı öğrenme ortamı sağlayarak akademik gelişimlerine katkıda bulunmak,
- Bilimsel çalışmalara özendirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak
- Fen Bilimleri derslerini deney ve etkinlik ağırlıklı yürütülmesini teşvik etmek,
- Eğitimde iyi örnekler oluşturmak,
- Video çekimleri ile özgüvenlerinin gelişimine katkıda bulunmak
-Farklı kültürlerden ülkelerden gelen deney videoları ile öğrencilerimizin bilimi ortak bir dil olarak kullanabileceklerini göstermek istiyoruz.
- Contributing to their academic development by providing a permanent learning environment,
- Encouraging scientific studies and revealing their abilities
- Encouraging science courses to be conducted with emphasis on experiments and activities,
- Setting good examples in education,
- Contributing to the development of self-confidence by shooting videos
-We want to show our students that they can use science as a common language with videos from different cultures.

Proje kapsamında ilk webinarımızı gerçekleştirdik.

02-01-2021

Yayın: 02.01.2021 - Güncelleme: 02.01.2021 10:26 - Görüntülenme: 353